Ons Team

Het-Alternatief-Vaals-Juliette-Verbeek-Benink

Plaats 1

Juliette Verbeek-Benink

Ik ben de wethouders-kandidaat van Het Alternatief. Ik woon sinds 2004 met mijn gezin in Vaals en sinds 2013 is de Lindenhof ons thuis. Ik ben 8 jaar raadslid geweest en 4 jaar wethouder Wonen en Verkeer.

Sinds 2015 werkzaam als projectmanager in voor diverse stedenbouwkundige projecten in de randstad. Momenteel werk ik voor de gemeente Den Haag als projectmanager voor het project Binckhorst bestaande uit BinckCityPark (890 woningen), BinckBlocks (303 woningen) en BinckPark (500 parkeerplaatsen). Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om de vastgelopen projecten in Vaals weer los te trekken. Ik ben jouw contactpersoon voor alle vragen over ruimtelijk ordening.

Het-Alternatief-Vaals-Roger-Braun

Plaats 2

Roger Braun

Concertpianist, cultureel ondernemer en docent aan de ‘Hochschule für Muziek und Tanz’ in Keulen. Ik kom uit Margraten en woon sinds 2008 met mijn gezin met veel plezier in Vaals. Sinds 2018 ben ik actief als commissielid voor Het Alternatief.

Als muzikant en muziekliefhebber ervaar ik dagelijks als geen ander wat muziek voor mensen betekent. Kunst en Cultuur worden nog steeds onderschat als drijvende kracht achter een weerbare, stabiele en bloeiende samenleving die daardoor ook economisch succesvol is. Muziek verbindt ongeacht welke taal we spreken of waar we vandaan komen. Ik ben jouw contactpersoon voor alle zaken die met muziek en cultuur te maken hebben.

Het-Alternatief-Vaals-Christine-Haanen-Stals

Plaats 3

Christine Haanen-Stals

Ik werk als studentbegeleider bij het mbo. Van jongs af aan woonachtig in Vaals. Ik ben 36 jaar, getrouwd en heb 2 schoolgaande kids in het basisonderwijs in Vaals. Mijn passie ligt bij het dansen (inmiddels al 31 jaar).

Mijn hart ligt bij de kinderen van de gemeente Vaals. Mijn expertise ligt op het sociale domein en onderwijs. Ik wil me graag inzetten voor het welzijn van de jeugd van Vaals. Denk daarbij aan ontwikkeling mentaal en fysiek maar zeker ook sport/vrije tijd en educatie. Tevens zou ik me willen inzetten voor meer verbinding in onze gemeenschap. Ik ben echt een type, met elkaar en niet over elkaar…

Ik ben jouw contactpersoon voor het socialedomein.

Het-Alternatief-Vaals-Astrid-Voorn-Michels

Plaats 4

Astrid Voorn-Michels

Ik woon sinds 42 jaar in Vaals. Beroepshalve ben ik werkzaam geweest als vormgever.

Ik kan me nog de dagen herinneren dat Vaals een nachtleven had. Dat is vandaag de dag niet meer haalbaar, de mensen blijven liever thuis met internet en Netflix. Toch ontbreekt een uitgaansgelegenheid in Vaals en ik wil me daarom graag inzetten voor een divers cultureel programma in Fraiche voor iedereen.

Ik ben jouw contactpersoon voor het culturele programma in Vaals.

06_Susanne-Souren-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 6

Susanne Souren

07_Uli-Sommer_Het-Alternatief-Vaals

Plaats 7

Uli Sommer

08-Manuela-Crutzen-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 8

Manuela Crutzen

09_Robbert-Verbeek-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 9

Robbert Verbeek

10-Huub-Kleikers-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 10

Huub Kleikers

11_Maurice Voorn-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 11

Maurice Voorn

12-Nina-Fuehrer-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 12

Nina Führer

13_Fred-Vanhouttem-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 13

Fred Vanhouttem

14_Eleonora-Leoncini-Debali-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 14

Eleonora Leoncini Debali

15_Peter-Merschen-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 15

Peter Merschen

16-Henk-Gerritse-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 16

Henk Gerritse

17-Sabrina-Goerg-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 17

Sabrina Görg

18-Huelya-Tastekin-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 18

Hülya Taştekin

19-Heinz-Jeuken-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 19

Heinz Jeuken

Tom-Verbeek-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 20

Tom Verbeek

21_Michaela-Creutz-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 21

Michaela Creutz

22_Vera-Hendrix-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 22

Vera Hendrix

23-Toon-Ariaens-Het-Alternatief-Vaals

Plaats 23

Toon Ariëns